Paříž - 6. června 1992

 

Axl před Live And Let Die:

 

"Rád bych věnoval tuhle skladbu těm, kteří se vámi snaží ovládat a manipulovat: mocnosti, vláda, vaše rodina, přátelé nebo kdokoli jiný, který s vámi vyjebává, jak se mu zachce. Můžete se pokusit s těma lidma mluvit nebo být přátelé. Můžete to vyřešit... ale když nemůžete zachránit nikoho jiného, budete rádi, pokud zachránite sami sebe. Tento song věnujeme těmhle zasranejm lidem."

 

Song Double Talkin‘ Jive věnoval Axl Warrenu Beattymu, který byl viděn v New Yorku ve společnosti s tehdejší Axlovou přítelkyní Steph Seymour. Rok předtím opustila Beattyho právě kvůli Axlovi:

 

"Tahle skladba je pro chlapa, kterej rád hraje hry. Chlap, kterej žije svůj život hraním her, předem promyšlenejch her. Chlapovi, kterej je tak prázdnej, že si pořád musí takhle hrát. Chlapovi, kterej je jako parazit a žije díky tomu, že vysává z ostatních lidí sílu a energii. Pro starýho chlapa, kterej se snaží žít nedbale prostřednictvím mladejch lidí a vysávat jejich život, jelikož sám už žádnej nemá. Rád bych tenhle song věnoval lakomýmu parchantovi jménem Warren Beatty. Ten chlap má rodinu a dítě, ale většinu svýho zasranýho času se musí motat okolo jinejch lidí, protože netuší, co má se svym životem dělat. Chlap, kterej vás jenom využívá, využívá média a využije každýho pro uspokojení svejch parazitickejch potřeb. Poslouchej ty zmrde, jestli si myslíš, že ti Madonna nakopala prdel, tak sázim prachy na Annette (Beattyho žena) ty zasranej kreténe! Tohle je Double Talkin' Jive Motherfucker!"

 

Před November Rain:

 

"Tenhle song je o neopětované lásce."